KIK Bookings

Rik Dijkstra

Rik Dijkstra

Kik Bookings… hét no-nonsens boekingskantoor voor noord Nederland! Wij weten het muzikale talent voor jou te organiseren. Je treft op onze website dan ook geen enorme opsomming van artiesten en bands aan waardoor de keuze alleen maar moeilijker wordt.

Wij bieden jou liever een op maat gesneden advies voor de juiste muzikale omlijsting of happening. Of het nu gaat om een achtergrondmuziek op een rustige (zakelijke) bijeenkomst, een regelmatig muziekoptreden in je horecazaak, een knallend personeels- of trouwfeest of om de complete programmering van een line-up voor welk festival dan ook... Niets is ons te gek!

Pieter Bakker

Pieter Bakker

Van lokale artiesten en bandjes tot de top van Nederland en eventueel daarbuiten. Met onze muzikale kennis en ervaring willen we jouw feest, evenement of festival heel graag ondersteunen en ervoor te zorgen dat er nog lang over wordt nagepraat.

Wij weten waar we het over hebben - we zijn zelf muzikant en kennen vele muzikanten persoonlijk - en gaan graag met je in gesprek over je verwachtingen, de opzet, de kwaliteit en keuzes met heldere afspraken en een eerlijk beeld van de kosten. Neem contact met één van ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

 
Niets is ons te gek!
— Rik Dijkstra
Wij weten waar we het over hebben
— Pieter Bakker